Velkommen til HareTri

Velkommen til Hareskovens Triathlon Klub


“HareTri” er en triathlonklub med plads til alle niveauer. Vi tilbyder en bred vifte af træning lige fra motionisten, der ønsker at vedligeholde eller forbedre sin kondition til eliteudøveren, der konkurrerer på topplan. Vores faste træningstilbud omfatter løbetræning, svømmetræning, Cufei, Funktionel- og X-træning (duathlon). X-træningen foregår som intervaltræning, hvor vi over ca. 1 time skiftevis løber og cykler. Alle aktiviteterne tilrettelægges, så alle får optimalt udbytte af træningen.

HareTri hører til i Furesø Kommune. Vores klubhus “Det Røde Hus” ligger på Poppel Allé 14 i Hareskovby.

Svømmetræningen foregår i Værløse Svømmehal og Farum Svømmehal og suppleres i sommerperioden med svømning i Søndersø.

Længere cykelture på MTB eller racercykel er ikke organiseret i klubregi men organiseres i individuelle grupper af medlemmer med samme tempo og ambitionsniveau og foregår ofte søndag formiddag.

HareTri tilbyder træning, hvor alle kan være med. Vores cykel- og løbetræning er fælles for alle niveauer.

Alle aktiviteter kan du finde i træningsoversigten.

De aktiviteter klubben tilbyder er afhængige af medlemmernes engagement. Således er HareTri en yde – nyde klub. Det forventes, at medlemmerne bidrager til klubbens aktiviteter, enten ved selv at arrangere en aktivitet, eller ved at hjælpe andre med at gennemføre aktiviteter. Der er fx ofte behov for hjælp som officials til klubbens stævner.

På Facebook har vi en side, hvor medlemmer af klubben frit kan kommunikere. Her kan man spørge om alt vedrørende træning og udstyr eller give sin viden og erfaring videre til andre. Siden bruges også til at træffe aftaler om træningsture.

Gruppen er ikke-modereret, og derfor henstilles du til at bruge en god tone og kun slå indlæg om, som kan “tåle” at blive læst af alle – også om en uge. Man må gerne drille og være sarkastisk, men sure tvetydigheder, bebrejdelser osv skal du holde for dig selv. Eller henvend dig direkte til vedkommende.

Hvis du har spørgsmål til klubben er du velkommen til at sende os en e-mail eller møde op til en af vores træningsaktiviteter.

HareTri

Hareskovens Triathlon KlubPoppelallé 14, Hareskovby3500 Værløse
Mail: kontakt@haretri.dk