Velkommen til HareTri

Ekstra bestilling af klubtøj

TORQ sprint dragt hos Trimtex

Klubben har desværre bestilt en dragt med et forkert stavet navn. Det vil vi bestyrelsen rette op på og bestille en ny Torq dragt til den uheldige. Trimtex kræver dog mindst 5 bestillinger, så hjælp os og (Hanne GADFELT) med at bestille en dragt  så vi så hurtigt som muligt kan bestille.

 
Haretri's dragten kan ses her: Torq design eller i i vores webshop. 
Du kan læse om dragten her: Information om Torq dragten

 
Bemærk at det er en sprint dragt (topkvalitet) - men lynes derfor i ryggen.
 
Trimtex har ikke muligheder for at sende prøver på Torq dragten. Det forsikres at størrelsen er den samme som for den almindelige tri dragt uden ærmer. Du opfordres til at prøve dragten - lån en af dine klubkammerater - de er nemlig ikke store i størrelserne!
  
Skriv dit ønskede navn og størrelse i en mail til mailto:kasserer@haretri.dk. Navnet bør være med BLOKBOGSTAVER, f.eks. "ANDERSEN" eller "GADFELT". Størrelse er alm. Trimtex størrelse: S, M, L, XL osv. 
 
Du bestiller og betaler for din dragt i Haretri's webshop
Haretri trækker pengene når mindst 5 bestillinger er modtaget, og vi sender bestillingen på Torq dragten til Trimtex umiddelbart derefter. Derefter går der ca. 5-6 uger.
 
 

Tri Skinsuit - Haretri design

Det drejer sig om en "Triathlon Skinsuit". Det er samme model, design og pris som i forårets web shop hos Trimtex. Denne gang bestiller du i Haretri's egen webshop, hvorefter vi samler bestillinger. Dermed slipper du også for porto, da de leveres samlet til klubben. Du finder linket til webshoppen ovenfor.
 
Bestilling sker ikke før vi har samlet mindst 5 bestillinger, som er Trimtex krav til minimum batch 
 
 
 

HareTri

Hareskovens Triathlon KlubPoppelallé 14, Hareskovby3500 Værløse
Mail: kontakt@haretri.dk