Licens er dit adgangskort til stævner, der er godkendt af Dansk Triatlon Forbund. Licens får du automatisk, når du melder dig ind i HareTri eller en anden klub under Dansk Triatlon Forbund. Dit licensnummer kan du finde på klubmodul (link: http://haretri.klub-modul.dk).

Hvis du har betaler dit kontingent med dankort over nettet gælder det et år. Kort før det udløber vil du få varsling på sms og e-mail om at din licens fornyes automatisk.

Du kan frit flytte din licens fra en klub til en anden inden for transfervinduet som er fra den 1. november til den 1. marts. Uden for vinduet fra 1. marts til 1. november skal du indhente skriftlig samtykke fra begge klubber og så kan Dansk Triatlon Forbund flytte licensen for dig. Du kan godt være medlem af flere klubber, men du kan kun have en licens.

Du flytter din licens inden for transfervinduet ved at melde dig ind i HareTri. Når du betaler kontingentet, vil du blive gjort opmærksom på at du allerede har licens i en anden klub og du bliver spurgt om den skal flyttes til den klub du er ved at melde dig ind i.

Du kan ikke fravælge licensen selvom du kun melder dig ind for træningens skyld.