Spørgsmål og svar om HareTri og om triatlon generelt

Som nyt medlem i HareTri og potentielt ny i triatlonsporten er der ofte en række spørgsmål som melder sig. Vi har derfor lavet denne korte FAQ (Spørgsmål og svar). Du er naturligvis altid velkommen til at spørge HareTris medlemmer for at få et mere uddybende svar. Mød op, træn med og tal med dine klubkammerater – det er den nemmeste måde at lære mere om triatlon og HareTri. Triatlon er en sport for alle: Lige meget om man er voksen, barn, trænet eller utrænet kan man få mange gode oplevelser igennem triatlon. De fleste har nu hørt om de lange Ironman-konkurrencer, men sporten er meget mere end kun dem. Oftest dyrkes den på meget kortere distancer og dermed også i højere tempo. Med triatlon får du brugt hele kroppen, og da sporten kombinerer tre vidt forskellige sportsgrene vil du opleve, at træningen er utrolig alsidig, sjov og varieret.

Er der nogle ”krav” til medlemsskabet i HareTri?

Som medlem forventes du 1-2 gang om året at hjælpe til nogle timer ved et af de arrangementer HareTri står for. Det hjælper os til at kunne holde kontingentet nede og er en måde at holde liv i de ikke kommercielle stævner. Derudover er det en god mulighed for at møde sine klubkammerater og for at kunne give noget tilbage til klubben.

Hvordan udskriver jeg min DTriF Licens?

Licensen kan du udskrive via klubmodul (link: http://haretri.klub-modul.dk).

Hvilke forudsætninger skal jeg have for at kunne være med?

Du skal ikke have andre forudsætninger end lysten til at dyrke triatlon. Triatlon på motionsplan er for motionens og det hyggelige samværs skyld. Afvekslingen mellem de tre sportsgrene svømning, cykling og løb kan holde dig i god form, uden at belaste kroppen ensidigt med en enkelt sportsgren. Så skal formen nok komme hen ad vejen.

HareTri er en triatlonklub, der har en stor bredde og et stærkt fællesskab og alle som har lyst kan være med.

Hvad er en licens/et licenspas og hvorfor skal jeg have det?

Licens er dit adgangskort til stævner, der er godkendt af Dansk Triatlon Forbund. Licens får du automatisk, når du melder dig ind i HareTri eller en anden klub under Dansk Triatlon Forbund. Dit licensnummer kan du finde på klubmodul (link: http://haretri.klub-modul.dk).

Hvis du har betaler dit kontingent med dankort over nettet gælder det et år. Kort før det udløber vil du få varsling på sms og e-mail om at din licens fornyes automatisk.

Du kan frit flytte din licens fra en klub til en anden inden for transfervinduet som er fra den 1. november til den 1. marts. Uden for vinduet fra 1. marts til 1. november skal du indhente skriftlig samtykke fra begge klubber og så kan Dansk Triatlon Forbund flytte licensen for dig. Du kan godt være medlem af flere klubber, men du kan kun have en licens.

Du flytter din licens inden for transfervinduet ved at melde dig ind i HareTri. Når du betaler kontingentet, vil du blive gjort opmærksom på at du allerede har licens i en anden klub og du bliver spurgt om den skal flyttes til den klub du er ved at melde dig ind i.

Du kan ikke fravælge licensen selvom du kun melder dig ind for træningens skyld.

Hvordan kan jeg købe klubtøj?

To – tre gange om året arrangerer HareTri indkøb af klubtøj fra Trimtex (www.trimtex.dk)