Home » Bestyrelsen » Fase 2 er skudt igang

Fase 2 er skudt igang

Fase 2

Start 1. januar, og slutter 28. februar (der er selvfølgelig en glidende overgang mellem faserne).

Grundtræning og teknik.

En konkret gennemgang er fase 2, og de andre faser, er på hjemmesiden under ’træning’. Her kan du se hvordan træningen er i klubben, og du kan finde råd til at lave din egen træning.

Fase 2, det er nu du skal få lagt en god struktur på din træning. Finde en god rytme i din trænings uge. Det er altid godt at lave en oversigt over sin træning. Skriv det på køleskabet, eller lav et Excel ark med ugen. Så danner du dig et overblik, og du kan bedre holde dig til planen. Plus at hjemmefronten også kan følge med.

Rigtig mange er super motiveret her oven på julen, og det er kun super. Men husk at holde det overskueligt, lad være med at give den alt for meget gas, til hvert træningspas, og træn heller ikke alt for mange km. Byg det roligt op, og kom igennem ugen med lidt overskud. Men må gerne være brugt, men ikke fuld stædig kørt i sænk. Husk at sæsonen er lang, og der er masser af tid til at træner i. Lad heller ikke være med at fokusere på teknikken i alle tre discipliner. I fase 2 bygger du kroppen op, så den kan holde til at træner hårdt i fase 3, som er ”klargøring til sæsonen”.

Husk også at vintercuppen er skudt i gang, og den næste afdeling er 400 og 200 meter test i svømning. Dato for afdelingen komme sidst i uge 1.

Vi ses til klub træning.

Hilsen Andreas Borch – Cheftræneren

Leave a Comment

You must be logged in to post a comment.